Carnet moto la pachet cu o Yamaha MT-09? Oui, s’il vous plait!

Yamaha Franța a avut o idee originală pentru a stimula tinerii să se apuce de motociclism, a-și impulsiona vânzările și pentru a promova modelele MT-09 și XSR900. Trei dintr-o lovitură, așadar. Despre ce este vorba?

Francezii au venit cu ideea de a oferi un stimulent de 900 de euro – căci atât costă școala moto în Franța – tinerilor care cumpără o Yamaha MT-09 sau o Yamaha XSR 900, în versiunea A2, restricționată la 35 kw. Banii vor fi virați în contul bancar al doritorului sau al doritoarei.

Desigur, jurnaliștii francezi s-au întrebat de ce nu s-a mers pe mâna modelelor de cilindree mai mică, așa cum sunt MT-03 sau MT-07, dar răspunsul este destul de logic. Fiind vorba despre un model mai scump, cei de la Yamaha Franța au dorit să împingă hyper-naked-ul (și omologul său neo-retro) în vânzări. Plus că au și de unde să scadă mai mult din prețul final.

Se pare că strategia a funcționat, desigur, pentru tinerii care știu foarte sigur că vor musai o Yamaha MT-09. Ca idee, nu putem însă să nu remarcăm diferența de preț între școala moto franceză și cea românească, aceasta costând în jur la 1.800 de lei.

sursa foto: moto-station

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account