Mol
Mol
Mol

Criza provocată de coronavirus continuă: BMW oprește producția la Berlin

Din cauza pandemiei de coronavirus intră în pauză fabrica BMW din Germania, dar BMW Motorrad informează că garantează asistența în service și piesele de schimb.

Fabrica din Berlin-Spandau unde sunt produse motocicletele BMW va fi închisă pentru cel puțin patru săptămâni începând de vineri, 20 martie. Știrea a fost difuzată de site-ul motorradonline.de, care îl citează pe reprezentantul BMW Julian Friedrich. Este vorba despre o închidere programată pentru protecția angajaților și pentru a gestiona mai bine încetinirea producției provocată de penuria de componente de la furnizorii externi, unii dintre aceștia aflându-se în Italia și în alte zone afectate puternic de coronavirus.

Fabrica din Spandau contruiește motoare și motociclete din 1969 încoace și este singura fabrică BMW Motorrad din Germania. Anunțul vine după ce BMW a decis să închidă, începând de azi, 19 martie, pentru o lună, toate fabricile din Europa și pe cea din Africa de Sud. În acestea se construiesc cam jumătate dintre cele peste 2,5 milioane de automobile BMW și Mini produse în fiecare an.

Chiar ieri, producătorul german anticipa pierderi financiare în primul semestru din 2020, din cauza pandemiei. Deși se oprește producția, BMW garantează disponibilitatea pieselor de schimb și funcționalitatea service-urilor autorizate ale mărcii în toată Europa.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account