Valentino Rossi: „Probabil voi alerga până în 2020.”

Valentino Rossi confirmă pentru jurnaliștii italieni adunați în Qatar, după prima zi de teste, că este foarte probabil să reînnoiască contractul cu Yamaha pentru încă doi ani.

Rossi a avut o seară destul de bună pe circuitul Losail și, la debriefing-ul pentru presă de după sesiunea de teste, a confirmat că va alerga până la 41 de ani în clasa regină. Încă nu este o declarație oficială în acest sens, dar situația este aproape sigură.

Doctorul a vorbit într-un context mai larg, după renunțarea la motocicletele Yamaha din partea echipei Tech3 începând de la anul, întrebat fiind dacă va înființa propria sa echipă în clasa regină (cu suport tehnic Yamaha) începând din 2019:

„Nu mă așteptam ca Poncharal să renunțe la Yamaha: ne-am gândit că ar fi o ocazie bună pentru noi (adică pentru organizația VR46, n.r.), dar pot spune acum că nu vom face o echipă în clasa mare pentru încă doi ani. Asta și pentru că, probabil, voi alerga eu pentru încă doi ani. Așadar, vom vorbi eventual mai târziu despre această posibilitate.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account