Valentino Rossi, invitat în juriul emisiunii italiene Masterchef

Doctorul și elevii săi de la VR46 Riders Academy au fost convocați la versiunea italiană a emisiunii Masterchef, pentru a da verdicte referitoare la preparatele concurenților, chiar la Ranch-ul Doctorului.

[wzslider]

Multiplul campion mondial de MotoGP Valentino Rossi și tinerii săi discipoli de la VR46 Riders Academy au fost protagoniștii unei emisiuni speciale Masterchef, difuzată săptămâna aceasta pe canalul italian Sky Uno HD. Populara emisiune cu temă gastronomică, ale cărei gazde sunt patru „chef” italieni, a ales celebrul MotoRanch al lui Valentino Rossi din Tavullia ca loc de desfășurare al probei „în deplasare” (o tradiție în fiecare sezon, pare-se).

valentino-rossi-masterchef-1

Valentino Rossi pe pista de la MotoRanch, alături de cei patru „chef”

În timpul acestei emisiuni, Doctorul, alături de logodnica sa, Linda Morselli, și de băieții de la VR46 Academy, păreau să se distreze pe cinste. Cei 14 bucătari concurenți, împărțiți în două echipe, au avut misiunea de a pregăti masa pentru cei aproximativ 40 de oaspeți ai lui Rossi. S-au pregătit diverse cărnuri la grătar, bruschette, salate și altele, toate acestea în timp ce piloții de la VR46 Riders Academy dădeau ture pe pista de short-track de la MotoRanch. La final, s-au strâns cu toții la o masă mare într-o sală la MotoRanch, pentru a savura preparatele și a evalua priceperea bucătarilor.

valentino-rossi-masterchef-6

Iată și un link cu un clip din emisiunea italiană, pe site-ul televiziunii Sky:

http://video.sky.it/masterchef/highlights/i_giudizi_culinari_del_dotre_e_dello_sky_racing_team/v268633.vid

http://video.sky.it/masterchef/highlights/i_giudizi_culinari_del_dotre_e_dello_sky_racing_team/v268633.vid

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account