Schuberth, votat de cititorii Motorrad drept cel mai bun producător de căști în 2016

Schuberth, votat de cititorii Motorrad drept cel mai bun producător de căști în 2016

Marca germană Schuberth a obținut titlul de cel mai bun producător de căști în 2016, votat fiind de cititorii prestigioasei publicații Motorrad, cea mai citită revistă moto din Germania. Interesant este faptul că marca germană obține acest titlu pentru a unsprezecea oară la rând.

02SCHU16 Best Brand

Comunicatul de presă emis de Schuberth precizează că „a câștiga un sondaj de 11 ori la rând, cu un procentaj de voturi de peste 60%, este ceva la care partidele politice din Germania pot doar să viseze.” Practic, Schuberth este singurul producător care a câștigat acest titlu de când publicația Motorrad a început această competiție.

Nu mai puțin de 52.172 de cititori Motorrad au votat în sondajul de anul acesta, iar 62,4 % dintre ei au votat pentru producătorul din Magdeburg la categoria căști.

„Este un vot de încredere enorm,” a declarat Jan-Christian Becker, CEO al Schuberth Group, „să vedem că cititorii au o părere atât de bună despre noi de 11 ani încoace. Practic, nici nu am putea avea o reclamă mai bună de atât. Deja așteptăm cu nerăbdare competiția de anul viitor și vom lucra asiduu pentru a ajunge la o duzină de titluri.”

BMW

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account