3asy Ride Select: un program de leasing revoluționar de la BMW Motorrad România

BMW Motorrad România şi BMW Financial Services lansează programul de leasing 3asy ride Select, care oferă condiții excelente din toate punctele de vedere.

P90235617_lowRes_the-new-bmw-r-1200-g

Vrei un BMW R 1200 GS? Prin 3asy Ride Select poți să-l cumperi cu o rată lunară completă (inclusiv CASCO şi TVA) de 200 de Euro, cu o finanţare de 4 ani, cu avans de 20% şi valoare reziduală de 40%.

 

„Până acum leasingul pentru piaţa de motociclete avea condiţii mult peste situaţia din auto şi era dificil de abordat. Acum am schimbat dramatic situaţia. 3asy ride Select oferă un avantaj important în fiecare detaliu – avans, dobândă, valoare reziduală, CASCO şi garanţie, totul pentru o soluţie flexibilă şi foarte accesibilă. Am reuşit, în premieră pentru România, să aducem finanţarea de motociclete la acelaşi nivel cu cea de pe piaţa auto. Acum este chiar simplu să te bucuri de o motocicletă BMW. Mai mult, clientul are libertatea totală de a alege – perioada între 1 şi 5 ani, soluţii cu valoare reziduală mare sau dobândă zero, mai multe modele de CASCO”, explică Ionuţ Bâtu, manager BMW Motorrad pentru România şi Bulgaria.

Pachetul 3asy ride Select urmăreşte toate elementele unui program complet de finanţare. Avansul a fost redus, în premieră, de la 33% la 20%. Cu o valoare reziduală garantată de până la 50%, clientul are, pentru prima dată, libertatea să aleagă la finalul perioadei între trei opţiuni: să plătească valoarea reziduală şi să intre în posesia motocicletei, să refinanţeze valoarea reziduală cu un nou leasing sau să returneze motocicleta fără a mai fi nevoie să plătească valoarea reziduală. Această soluţie vine şi cu beneficiul unei rate deosebit de mici. Dobânda este de asemenea competitivă, de numai 3,99% pentru finanţare Euro şi 4,99% pentru Lei. Există, în premieră, şi posiblitatea unei achiziţii în 12 rate egale, fără dobândă şi cu valoare reziduală 1%, ca alternatvă la finanţarea cu valoare reziduală 50%. Pentru un leasing pe o perioadă mai mare de 24 de luni, clienţii beneficiază de extinderea gratuită a perioadei de garanţie pe toată perioada contractului de leasing.

În colaborare cu Groupama, BMW Motorrad a creat şi cea mai competitivă ofertă de CASCO din piaţă. Cota anuală este de 5,9% pe an pentru opţiunea „Complet” şi 4,4% pentru opţiunea „Anotimpuri”. Cu absolvirea unui curs de siguranţă de la unul din cei doi traineri acreditaţi BMW Group (Rider Academy sau Ridex), cotele scad la 4,9%, respectiv 3,9% pe an – o valoare la nivelul celei din piaţa auto.

„Avem deja trei ani în care promovăm activ programele de siguranţă şi pilotaj defensiv prin trainerii noştri acreditaţi BMW Motorrad. Oferim un număr important de cursuri gratuite pentru a încuraja motocicliştii noştri să descopere beneficiile acestui program de pregătire. Noul pachet de CASCO oferit împreună cu Groupama recunoaşte încă o dată beneficiile acestui program”, arată Ionuţ Bâtu.

Exemple de finanţare

BMW R 1200 GS, cel mai popular model al mărcii atât din România, cât şi de pe piaţa globală, poate fi achiziţionat acum cu o rată lunară completă (include CASCO şi TVA) de 200 de Euro, cu o finanţare de 4 ani, cu avans de 20% şi valoare reziduală de 40%. Odată cu lansarea preconizată în acest an, BMW G 310 R va deveni cea mai accesibilă motocicletă a mărcii. Rata lunară cu TVA şi CASCO incluse – 306 lei. Plata iniţială TVA inclus 5.407 lei. Plata finală opţională prin 3asy ride Select, TVA inclus 8.554 lei.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account