Batalie pe pista in Thailanda intre riderii Yamaha MotoGP, la lansarea noii R3 [VIDEO]

Rossi, Lorenzo si riderii Yamaha Tech 3, Bradley Smith si P0l Espargaro, au luat parte la o cursa amicala pe circuitul thailandez de la Buriram, cu ocazia lansarii noii sportive de cilindree mica, Yamaha YZF-R3.

Conform lui Lorenzo, inainte de cursa vorbise cu Doctorul sa mearga la 80% in cursa, dar pilotii sunt piloti: au mers la 110%, oferind spectacol fanilor adunati in tribunele circuitului. Rossi s-a detasat la conducerea cursei initial si parea sa controleze ostilitatile, dar a fost ajuns din urma de un rider thailandez, care nu reusea sa franeze suficient de tarziu ca sa-l depaseasca pe legendarul italian. Batalia parea sa se dea intre cei doi, dar in ultimul tur Bradley Smith a venit puternic din urma si i-a depasit pe amandoi in ultimul viraj, castigand cursa.

Cu sau fara miza, spiritul competitiv al pilotilor e acelasi. Cand se stinge semaforul, toti vor sa castige. Iata dovada.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account