BMW Motorrad Romania are planuri mari pentru sezonul 2018

BMW Motorrad România continuă abordarea pe mai multe planuri pentru dezvoltarea pieţei moto din România şi lansează o serie de măsuri şi acţiuni de început de sezon pentru anul 2018.

Campania Early Bird Bonus

Începând cu 1 februarie, BMW Motorrad România a demarat campania Early Bird Bonus, ce vine în întâmpinarea clienţilor care vor să începă noul sezon în şaua unei motociclete BMW Motorrad şi le oferă acestora un voucher de accesorii sau echipamente în valoare de 500 de euro (TVA inclus).
Campania este valabilă până la data de 31 martie 2018 şi este valabilă atât pentru motocicletele din stoc, cât şi pentru cele comandate în configuraţia dorită de clienţi.
Totodată, această campanie poate fi cumulată cu alte campanii aflate în desfăşurare la dealerii BMW Motorrad din România. În plus, începând cu perioada aceste campanii şi continuând pe toată durata anului 2018, BMW Motorrad România va extinde perioada de garanţie a motocicletelor noi de la 2 la 4 ani.

Extinderea programului de finanţare 3ASY RIDE SELECT

BMW Motorrad România continuă dezvoltarea soluţiei de finanţare 3asy Ride Select, lansată oficial în primăvara anului 2017. Flexibilitatea acestui program şi feedback-ul foarte bun primit din piaţă au creat premizele extinderii proiectului pe termen lung şi îmbunătăţirea constantă a acestuia.

Noutatea absolută pentru anul 2018 o reprezintă introducerea unei perioade de garanţie de 5 ani pentru toate motocicletele finanţate prin programul 3asy Ride Select.
3asy Ride Select a debutat în primăvara anului trecut şi reprezintă o soluţie de finanţare competitivă pentru motociclete, la nivelul pieţei auto. Pachetul urmăreşte toate elementele unui program complet de finanţare. Avansul a fost redus de la 33% la 20%. Cu o valoare reziduală garantată de până la 50%, clientul are libertatea să aleagă la finalul perioadei între trei opţiuni: să plătească valoarea reziduală şi să intre în posesia motocicletei, să refinanţeze valoarea reziduală cu un nou leasing sau să returneze motocicleta fără a mai fi nevoie să plătească valoarea reziduală. Această soluţie vine şi cu beneficiul unei rate deosebit de mici. Dobânda este de asemenea competitivă, dobândă fixă de numai 3,99% pentru finanţare euro şi 4,99% pentru lei.
Există, în premieră, şi posibilitatea unei achiziţii în 12 rate egale, fără dobândă şi cu valoare reziduală 1%, ca alternativă la finanţarea cu valoare reziduală 50%. În colaborare cu Groupama, BMW Motorrad a creat şi cea mai competitivă ofertă de CASCO din piaţă. Cota anuală este de 5,9% pe an pentru opţiunea „Complet” şi 4,4% pentru opţiunea „Anotimpuri”. Cu absolvirea unui curs de siguranţă de la unul din cei doi traineri acreditaţi BMW Group (Rider Academy sau Ridex), cotele scad la 4,9%, respectiv 3,9% pe an – o valoare la nivelul celei din piaţa auto.

BMW Motorrad România încheie un parteneriat cu Motorcycle Racing Championship (MotoRC) pentru sezonul competiţional 2018

BMW Motorrad România extinde implicarea în motorsportul din România, semnând un parteneriat cu organizatorii competiţiei Motorcycle Racing Championship valabil pentru sezonul competiţional 2018.

Campionatul este o platformă excelentă de educare şi învăţare, iar clasele „Rookies” oferă şansa multor rideri să experimenteze pilotajul dinamic într-un mediu controlat, pe circuit. BMW Motorrad România este alături de acest proiect prin implicarea trainerilor şi piloţilor care reprezintă marca şi a unor programe organizate special în
timpul etapelor.

“Creşterea nivelului competiţional în motorsportul românesc reprezintă o etapă importantă în maturizarea pieţei moto, contribuind în egală măsură la dezvoltarea şi educarea participanţilor la trafic pentru o mai bună siguranţă rutieră. Disponibilitatea unui campionat dedicat şi a unui circuit pentru sporturile cu motor în România permite în acelaşi timp dezvoltarea unor programe de antrenament pentru junori care ne vor reprezenta în motorsportul internaţional. Parteneriatul cu Motorcycle Racing Championship este un pas pentru a consolida o cultură moto adecvată unei ţări dezvoltate. Suntem încrezători că acest demers va da rezultate şi va promova talentul
şi dedicarea piloţilor în competiţii”, a declarat Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România şi Bulgaria.
„Ne bucurăm să putem avea un partener de anvergură din sfera motociclismului, atât local cât şi mondial, cum este BMW Motorrad. Acest lucru arată că eforturile noastre de a crea un cadru competiţional şi educaţional pentru motocicliştii din România sunt privite cu încredere, fapt ce ne obligă să continuăm în încercarea noastră de a promova motociclismul responsabil în rândul tuturor pasionaţilor.
Un parteneriat vine totdeauna şi cu o responsabilitate, de a performa la nivelul aşteptărilor. Astfel, dorim să realizăm acest campionat cât mai atractiv, atât pentru participanţi, cât şi pentru spectatori, media, parteneri şi orice alte părţi implicate”, a precizat Cătălin Manea, organizator MotoRC.

Sezonul 2017 i-a avut drept câştigători pe Cătălin Cazacu – clasa Stock 1000 şi Emil Drăghici – Stock 600. În cele cinci etape ale sezonului au fost 397 de participanţi, mulţi dintre aceştia fiind înscrişi la clasele suport Rookies 600 şi Rookies 1000. Mulţi dintre paricipanţi au fost la prima lor experienţă competiţională şi la prima întâlnire cu
circuitul într-un mediu sigur şi controlat. Aceasta dovedeşte că Motorcycle Racing Championship este un program excelent de pregătire şi educare pentru viitorii piloţi, dar şi pentru cei care vor să experimenteze pilotajul dinamic pe două roţi.
Calendarul competiţional al Motorcycle Racing Championship 2018 are 5 etape, iar pentru a exclude costurile crescute ale deplasării pe un circuit din afara ţării, toate etapele vor avea loc pe circuitul MotorPark România, după cum urmează:
Etapa 1: 4 – 6 Mai – sens orar
Etapa 2: 8 – 10 Iunie – sens antiorar
Etapa 3: 29 Iunie – 1 Iulie – sens orar
Etapa 4: 31 August – 2 Septembrie – sens antiorar
Etapa 5: 28 – 30 Septembrie – sens orar

Mai multe informaţii cu privire la Motorcycle Racing Championship puteţi afla pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/cupamotorc/

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account