Cum arată, cât costă și unde se va vinde ediția specială Suzuki GSX-S950 „R”

Suzuki se retrage din MotoGP, dar, pentru Marele Premiu al Franței, Casa din Hamamatsu a pregătit ceva special!

Este vorba despre modelul GSX-950  „R”, realizat de Suzuki Franța, în colaborare cu tunerul AD Koncepts. Și  nu vorbim  doar de un exemplar singular, ci de o serie limitată la 50 de unități, care, însă, vor fi disponibile doar în Franța.

Sare în ochi schema coloristică, care mixează nuanțe de negru, argintiu și auriu. Unii o vor aprecia, alții nu, dar roadsterul se bucură și de o șa monopost, de un mic parbriz, și de câteva elemente de carenaj. Acestea sunt modificate discret, cu componente din fibră de carbon și de plastic, din arsenalul AD Koncepts.

Logo-ul „R” acaparează subtil lateralele motocicletei, iar pentru jante s-a recurs la pinstriping. Belly pan-ul imprimă un look mult mai racing motocicletei, care chiar va sta în paddock-ul Suzuki în acest weekend, la Le Mans.

Desigur, piesa de rezistență rămâne toba finală Akrapovič. Fiecare motocicletă vine cu un sticker pe rezervor, cu numărul de serie. Una peste alta, prețul de 11.549 euro pentru tot acest pachet este chiar atractiv, ținând cont de faptul că motocicleta de serie poate fi achiziționată cu puțin sub 10.000 de euro. Sau, mai exact 9.790 de euro, în România.

În rest, nu există modificări de conținut, poate doar cele generate de scăderea în greutate a roadserului, ca efect Akrapovič. Suzuki GSX-S 950 poartă genele supersportivei GSX-R1000, oferă 94 de cai putere și un cuplu maxim de 92 Nm.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account