Mol
Mol
Mol

De ziua lui, Marc Marquez face un cadou primului său sponsor

Multiplul campion mondial a lansat un apel pe rețelele sociale pentru a salva firma Seyart din Cervera, care l-a sponsorizat la începutul carierei sale, dar acum se află în criză din cauza epidemiei de coronavirus.

Au fost de ajuns un „Tweet” și un Insta Story din partea lui Marc Marquez pentru a atrage atenția unei lumi întregi asupra unei crize serioase prin care trece o firmă din Cervera, orașul său natal, din cauza pandemiei.

Multiplul campion mondial, care a împlinit astăzi 28 de ani, a distribuit un apel lansate de Ramon Royes, directorul firmei Seyart din Cervera și fost primar al orășelului catalan până în 2019. Royes a explicat că afacerea este într-o criză puternică din cauza pandemiei și că trebuie să vândă cel puțin 2.500 de piese (obiecte decorative din sticlă și din argint) în următoarele zile pentru a nu închide porțile și pentru a onora datoriile către angajați și către creditori.

Printre obiectele propuse spre vânzare se află și o mică „sculptură” din sticlă imprimată cu fotografia unui foarte tânăr Marc Marquez.

Se pare că Seyart a fost unul dintre primii sponsori ai multiplului campion mondial, în 2006, pe când alerga în campionatul catalan de viteză. Marc a decis să-i întoarcă binele făcut acum mulți ani vechiului său sponsor, astfel încât acesta a distribuit apelul de salvare a Seyart către milioanele sale de urmăritori și fani de pe rețelele sociale. Marc spune: „Prietenii mei de la firma Seyart din Cervera m-au ajutat atunci când visam să devin campion mondial, în copilărie. Acum au nevoie și ei de ajutor. Intrați pe site-ul lor, au jucării și cadouri din cristal personalizate cu laser pentru a vă încânta prietenii cu ele.”

Aceste cuvinte au fost suficiente pentru a copleși serverele care găzduiesc site-ul Seyart, asaltat de zeci de mii de fani Marc Marquez.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account