Rough Crafts Crowned Stallion: un custom din Taiwan

Taiwanezul Winston Yeh de la Rough Crafts este recunoscut ca unul dintre cei mai tari customizatori din lume. Ultima sa creatie, bobber-ul Crowned Stallion a fost realizat plecand de la un Harley-Davidson Softail Slim.

[wzslider]

Tanarul taiwanez si-a inceput cariera customizand un H-D Sportster in stil retro, folosind in mare parte accesorii create in studioul sau Rough Crafts din Taipei. Pana astazi a obtinut diverse premii pe scena internationala, printre care si un titlu de Guest of Honor la a 21-a editie a Yokohama Hot Rod Custom Show in 2012, unde in anul urmator a prezentat primul sau Softail, Shadow Rocket si a obtinut si primul loc in Clasa Harley-Davidson Modificat la AMD World Championship 2013 cu al sau Stealth Bullet, un Sportster 1200 cu rezervor din carbon si ungere cu carter sec, cu uleiul in cadru.

Bobber-ul din imagini, denumit Crowned Stallion, are jante de diametru mic (contrar tendintelor actuale, care merg spre jante din ce in ce mai mari). Janta spate este de la Exile Cycles, de 15×7 cu butuc auriu si pneu lat Avon AM21 230/60, una dintre primele anvelope late, intrata in productie in 1998. Pe fata janta este tot Exile, de 16×5,5 cu pneu Indian Script de 5,00, in stilul anilor ’40.

Transmisia finala pe curea a fost inlocuita cu una cu lant, discurile de frana au fost si ele schimbate, iar transmisia primara este una pe curea Primo de 2 inci, cu cureaua la vedere, iar scaritele sunt Performance Machine. Restul componentelor au fost toate realizate manual in Taiwan, lucru care, contrar prejudecatilor, in acest caz se traduce printr-o calitate exceptionala.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account