Eclatant vizual, exploziv sonor: Harley –Davidson Low Rider El Diablo

Ediția specială Harley –Davidson Low Rider El Diablo Cruiser se va produce în doar 1500 de unități.

Ea se bazează pe actualul Low Rider ST și întruchipează contracultura anilor `80. Pe atunci, în sudul Californiei, un model datat 1983 al Harley-Davidson și anume FXRT, declanșa o adevărată revoluție în ceea ce privește mișcarea custom.

Pachetul contemporan include o vopsea glossy, aplicată de Gunslinger Custom Paint, cu un strat de bază, „El Diablo Bright Red”, completat de un al doilea strat, „Bright Red Sunglo”. Mai departe, s-a recurs la pinstriping pe carenaj, lateralele rezervorului, aripi și desigur saddlebags.

Dacă spunem că te dor ochii doar privind pozele, o spunem admirativ. Contrastul între părțile astfel vopsite ale motocicletei și negrul V-Twin-ului de 1923 cmc, furnizor al unui cuplu de 168 Nm este unul absolut impresionant. Jantele, de 19 inch pentru față și 16 pentru spate sunt vopsite într-un bronz, păstrat însă într-un format mat.

El Diablo este eclatant vizual și exploziv din punct de vedere sonor. O foarte performantă instalație audio de la Rocksford Fosgate promite să învingă fundalul sonor al mediului, printr-un amplificator montat în carenaj, două boxe de 13 cm și tehnologie de procesare digitală a semnalului.

Pentru că este vorba despre „El Diablo”, inscripția Harley Davidson primește fonturi speciale, cărora nu le lipsesc cornițele și coada, și, fiind vorba despre o ediție specială, fiecare exemplar vine o plăcuță cu numărul de producție. 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account