EICMA 2015: Honda City Adventure – scuterul SUV

Honda a prezentat un concept interesant ieri la EICMA, denumit City Adventure, un scuter cu suspensii înălțate și atitudine de crossover.

honda-city-adventure-concept-8

Honda City Adventure este deocamdată doar un concept, dar ar putea intra în producția de serie în decursul anului următor. Scuterul este bazat pe modelul Integra 750, un scuter cu transmisie automată DCT și motorul bicilindric de pe gama NC. City Adventure este înălțat, are o altă basculă față de Integra și suspensiile au cursa semnificativ mai lungă decât a acestuia.

honda-city-adventure-concept-3

Roțile au jante cu spițe, de 17 inch pe față și 15 inch pe spate, cu pneuri late cu profil tipic gumelor de crossover. Ghidonul lat este prevăzut cu apărători pentru mâini și pare luat fix de pe o motocicletă adventure. Designul a fost realizat de o echipă de la centrul Honda din Italia, aceștia fiind o parte dintre oamenii care au lucrat și la designul noii CRF1000L Africa Twin, prezentată și ea în premieră la EICMA.

honda-city-adventure-concept-4

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account