Furygan Fury Air Bag System – airbag universal, disponibil și în România

Fury Air Bag System de la Furygan este o vestă cu airbag care se poate folosi cu orice fel de geacă moto și este foarte ușor de utilizat și de încărcat chiar de către utilizator.

Furygan a lansat recent sistemul propriu de protecție cu airbag și acesta este de acum disponibil și la noi în țară, prin magazine precum moto24.ro, 4riders.ro și Dual Motors, la prețul de 399 de euro. Vesta Fury Air Bag System acoperă și protejează o zonă extinsă în partea superioară a corpului – gât, spate, piept și abdomen. Are și un efect de suport pentru mușchi, pentru a limita mișcare organelor interne.

Vesta include și o protecție de spate 1621-2 și este realizată din materiale cu tehnologie 37,5, care captează și eliberează vaporii de apă pe lateralul corpului. Elasticitatea materialelor permite o potrivire perfectă. Tehnologia 3D Mesh asigură circulația aerului și izolare termică, pentru o temperatură constantă în interiorul vestei, indiferent că este cald sau frig afară.

Vesta se integrează perfect în toate gecile moto Furygan. Pentru folosirea cu geci de alte mărci, se furnizează gratuit și o protecție de piept care are rolul de a închide vesta și a activa airbagul. Vesta este gândită pentru a fi invizibilă din exterior și a a se adapta la orice formă a corpului.

Fermoarele de conectare asigură montarea în geaca Furygan în mai puțin de 15 secunde și cutia detașabilă In&box permite demontarea părții electronice foarte rapid, pentru încărcare.

Vesta se controlează prin aplicația mobilă „My In&box” pentru a ține sub control aspecte precum autonomia, actualizările de soft, verificarea conexiunii cu sistemul de umflare etc. Aplicația permite chiar și declanșarea airbagului la comandă. Folosirea vestei și a aplicației este condiționată de un abonament de 12 euro/lună (sau 120 euro/an sau 399 euro pe viață). Astfel, se garantează actualizarea și optimizarea continuă a electronicii și a modului de declanșare a airbagului, pentru că toate datele căzăturilor de la toate airbag-urile se colectează și se studiază, apoi se modifică parametrii pentru a optimiza cât mai mult funcționarea, pentru un maximum de siguranță. Electronica și sistemul de declanșare ale airbagului sunt realizate de o companie specializată în așa ceva, InEmotion, la care se plătește abonamentul și care gestionează sistemul, îmbunătățindu-l constant.

În cazul unei căzături, se înlocuiește doar capsa pirotehnică, la un preț de 90 de euro și se poate folosi din nou vesta.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account