Scuter sau valiză? Ambele! GeeRide Case revoluționează mobilitatea indoor!

GeeRideCase  este produsul companiei japoneze Gloture, menit să dea o mână de ajutor celor care au de umblat mult prin aeroporturi. Și nu numai.

După cum se vede și în imagini, este vorba despre un troler cu dimensiunile de 535mm x 287mm x 605mm, care, spre deosebire de unul obișnuit, poate fi și încălecat în vederea deplasării cu 10 km/oră.Un motor electric de viteză constantă face ca valiza să poată fi operată asemeni unui scuter, fiind și silențios și economic. Iar după ce ai ajuns la poarta de îmbarcare, GeeRideCase se poate pune la bagaje, cu mențiunea că greutatea de aproape 8 kilograme te va face fie să plătești în plus, fie să calculezi foarte bine ce lucruri pui înăuntru.

GeeRideCase se vinde deocamdată în Japonia, pentru aproximativ 800 de euro. Deocamdată, nu necesită vreun permis, la fel cum nu există nici reglementări pentru valizele electrice. Cu siguranța însă în marile malluri, ai face senzație apărând pe călare pe o valiză, chiar dacă nu este una „de firmă”. Dar, cu acest troler, calea către produse ce speculează ideea a fost deschisă, întrucăt tot japonezii au construit și o capră electrică, grație imaginației celor de la Kawasaki.

Cine stie, poate va veni ziua în care vom vedea asta și în marile malluri de pe tot cuprinsul patriei!

Râdem, glumim, dar știm ce înseamnă la iei la pas un aeroport international, atunci când ai de făcut un transfer. Iar aici e buba: nu ai acces la bagaje, deci adio GeeRideCase, care merge din cală în cală de avion. În cel mai bun caz, te poți deplasa de la taxi/metro/tren până la îmbarcare, asta spun și cei de la visordown, site de pe care am preluat știrea. Britanicii văd un scenariu pozitiv pentru GeeRideCase într-o gară, iar aici, dacă ne imaginăm că trebuie să mergem de pe unul dintre peroanele Gării de Nord, până la Metro, într- adevăr, am fi niște răsfățați ai sorții pe acest troler electric.

În acest amențitor și inovator ritm, o mătură zburătoare nici nu mai pare un ceva atât de imposibil!

foto – Gloture.jp

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account