Guy Martin refuză postul de prezentator la Top Gear

Popularul pilot britanic Guy Martin a confirmat oficial că i s-a oferit un post de prezentator la Top Gear și că a refuzat această ofertă.

guy-martin

Într-un interviu acordat revistei Commercial Motor, Guy Martin, care lucrează ca mecanic de camion pentru un service Scania din orașul său natal, Grimsby, a declarat că a ales cariera de mecanic de camion și că aceasta va prima întotdeauna. Englezul a spus că până și puținele proiecte în care se aventurează din când în când în televiziune îi complică destul de mult programul, care include, pe lângă serviciul de mecanic, și cursele moto, așa că postul de prezentator la Top Gear ar necesita să-și schimbe viața în întregime.

„Da, aș putea câștiga «catralioane» de lire, dar acum câștig suficient cât să pot să alerg la curse,” a spus Guy. „Nu vreau să trăiesc ca un star rock. Conduc o dubă Ford Tranzit și un break Volvo. Deși trebuie să recunosc că facturile pe sculele Snap-On pe care le tot cumpăr sunt cam piperate.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account