1.000 de motocicliști prezenți la înmormântarea unui membru Hell’s Angels [VIDEO]

Peste 1.000 de rideri din toate colțurile lumii, printre care 250 de membri Hell’s Angels, au venit să-l însoțească pe ultimul drum pe Jean-Francois Nyssen, zis Jeff, un membru Hell’s Angels care a murit după ce a fost înjunghiat de membrul unui grup rival.

1589245

Jeff a murit la finele lunii decembrie, după ce a fost implicat într-o altercație cu membrii unui club rival la Haccourt, în estul Belgiei. Deocamdată nu se știu mai multe detalii despre moartea sa și poliția nu l-a găsit încă pe autorul crimei. Membrii Hell’s Angels Belgia au respectat codul tăcerii și nu au comunicat absolut nimic autorităților, care se tem de o posibilă tentativă de răzbunare din partea clubului cu multe antecedente violente.

Motociclistul belgian, tată a patru copii, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 2 ianuarie. Soția sa, Patricia, a spus că se aștepta să se adune ceva oameni, dar că în niciun caz nu s-ar fi gândit că vor veni peste 1.000 de persoane. 250 de membri Hell’s Angels din toată lumea s-au adunat pentru a-i spune adio fratelui lor. Pe lângă aceștia, mulți membri ai altor cluburi suport au venit să însoțească trupul lui Jeff până la cimitirul din orașul belgian Rhees.

Iată și un clip cu un material destul de amplu realizat de o televiziune belgiană despre tristul eveniment:

https://www.youtube.com/watch?v=rbLVTaZzoZ8

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account