Guy Martin va încerca să doboare un record de viteză terestră pe două roți [VIDEO]

Guy Martin, unul dintre cei mai populari piloți de la cursele pe circuit stradal și o vedetă TV în toată regula, va încerca să doboare un record de viteză pe două roți la Bonneville, în Nevada, SUA, în cursul acestui an.

006Guymartincockpit

Englezul va folosi un Triumph „streamliner”, cu carene foarte aerodinamice, echipat cu două motoare enorme de Rocket III (câte 2,3 litri fiecare) cu turbocompresoare, care dezvoltă 1.000 CP. Pragul pe care vrea să-l depășească Guy este de circa 640 km/h, o viteză foarte mare pentru o motocicletă cu tracțiune pe roată (spre deosebire de cele cu motor cu reacție).

Tentativa de record este menită să-i aducă din nou un astfel de titlu producătorului britanic după o pauză de 45 de ani. Toată provocarea va fi filmată pentru un documentar pentru postul de televiziune britanic Channel 4, unde Martin a mai apărut în documentare precum „Speed with Guy Martin” sau „Our Guy in India”.

Actualul record, de 605,697 km/h, stabilit de americanul Rocky Robinson, a fost obținut în 2010.

Iată-l pe Guy la primul contact cu motocicleta ultra-aerodinamică și extrem de puternică pe care o va folosi în această încercare.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account