Harley-Davidson aduce Tobacco Fade în colecția The Enthusiast

Dacă în 2023, Harley-Davidson aducea în prim plan scena muscle cars în cadrul colecției The Enthusiast, de această dată, compania din Milwaukee și-a îndreptat atenția asupra culturii rock and roll. Astfel, au apărut motocicletele Harley-Davidson Tobacco Fade.

Dacă nu știai, colecția The Enthusiasts este inspirată chiar de către riderii Harley-Davidson, aducând în prim plan diferitele lor pasiuni și aspecte ale stilului de viață. În fiecare an, câteva modele sunt alese pentru o serie limitată care aduce unui tribut unei tipologii de rideri Harley.

În 2024 a venit rândul muzicienilor, iar „Tobacco Fade” se referă tocami la nuanța clasică a chitarelor cu care se făcea rock and roll la începuturi, de multe ori chiar în garaje. Motocicletele alese sunt Low Rider ST, Ultra Limited și Tri Glide Ultra.

Vopseaua celor trei motociclete are o nuanță portocalie care se estompează în note arse de soare, accentuate de  un pinstriping caramel. Impresia creată este cea a unui corp de chitară, iar emblema Harley-Davidson de pe rezervor este circulară, fiind menită se evoce un disc de vinil. Cine se uită mai atent, poate vedea chiar și striațiile acestuia. Un alt detaliu se regăsește pe aripa față,cu o emblemă H-D, în forma unei pene de chitară.

Fiecare din cele trei modele va fi produs în câte o serie de 2.000 de unități, care cu siguranță vor fi căutate și apreciate de colecționari. Chiar dacă în cazul unui Tri Glide Ultra prețul va crește cu până la aproape 4.000 de dolari.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account