Hero Iron, un custom pentru cei ce luptă împotriva epidemiei

Harley-Davidson București îi va ajuta pe cei ce luptă în prima linie împotriva epidemiei de Covid-19 printr-un proiect custom dedicat lor: Hero Iron.

Hero Iron are la bază un Harley-Davidson Sportster Iron 883, care va fi modificat de către echipa singurului dealer din România al mărcii din Milwaukee. Jumătate din banii încasați în urma vânzării motocicletei vor fi donați către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, ajutându-i astfel în mod direct pe cei ce luptă în prima linie cu epidemia de coronavirus.

Membrii echipei Nordvil Moto – noul dealer din România al mărcii din Wisconsin – au experiență și pasiune în materie de customizare, căci au primit premii internaționale pe această temă.

Exemplarul de Sportster Iron 883 urmează să fie customizat fără a i se altera caracterul simplu, redus la esență. Printre modificări se numără vopsirea aripilor, schimbarea scărițelor, a oglinzilor și alte câteva elemente speciale, tema fiind cea a eroilor care luptă pentru binele tuturor, de unde și numele Hero Iron.

Așa arată începutul proiectului – demontarea componentelor care urmează să fie modificate:

 

Bogdan Bucurescu, proprietarul Harley-Davidson București a declarat: „Avem un sentiment al datoriei să ajutam în lupta împotriva acestei teribile boli care a afectat o lume întreagă și s-o putem face în felul nostru. Proiectul Hero Iron este contribuția noastră la efortul mult mai mare pe care îl depun cei care își asumă atâtea riscuri personale în această perioadă pentru binele tuturor.”

Nordvil Moto SRL – Harley-Davidson® București este singurul dealer autorizat al producătorului american în România.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account