Honda lansează simulatorul bordului digital al noii Africa Twin

Cum arată bordul noii Honda Africa Twin și ce opțiuni de reglaje și afișaje îți oferă? Acum poți vedea și încerca toate acestea fără să te duci până în showroom-ul celui mai apropiat dealer Honda.

Vrei să te joci cu opțiunile din bordul noului model de Africa Twin? Intră aici și poți interacționa cu bordul acționând comenzile, ca în realitate, într-un simulator foarte interesant realizat de Honda.

Toate versiunile noii Honda CRF1100L Africa Twin (sunt patru, „normal” și Adventure, fiecare în versiunile cu transmisie convențională și automată DCT) sunt echipate cu un display tactil TFT de 6,5 inci, cu butoane de control pe ghidon, care oferă o multitudine de opțiuni de afișaj, reglaj și conectivitate, inclusiv Apple CarPlay, activarea/dezactivarea sistemului ABS și a modului „G”, plus reglaje pentru controlul tracțiunii (HSTC), wheelie control, moduri de pilotaj și multe altele.

Cu noul simulator, utilizatorii pot interacționa cu bordul exact cum ar face-o în realitate, o idee foarte bună pentru toți cei care se gândesc să-și cumpere o Africa Twin și vor să vadă cum se lucrează cu noul display sau chiar pentru cei care au deja modelul și vor să se mai acomodeze cu multitudinea de posibilități pe care ți le oferă noul display. Simulatorul funcționează cel mai bine pe dispozitive desktop.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account