Iata cum ar putea arata noua Honda Africa Twin

Cei de la Honda par hotarati sa lanseze in curand o noua versiune a legendarei Africa Twin, iar aceasta noua interpretare grafica pare foarte interesanta.

01-honda-africa-twin-rendering

In ultimele luni s-a vorbit foarte mult despre revenirea modelului Honda Africa Twin, un enduro-tourer legendar al producatorului japonez, care s-a bucurat de succes intre sfarsitul anilor ´80 si inceputul noului mileniu, dar pana acum aceste discutii s-au mentinut la un nivel teoretic. La peste un deceniu de la iesirea din fabricatie, colosul nipon pare interesat sa readuca la viata numele ¨Africa Twin¨ – un model care in primii ani dupa lansare a obtinut victorii in Raliul Paris-Dakar.

Deocamdata se stiu destul de putine despre acest proiect, dar se pare ca noul model va prelua ceva din mostenirea genetica a modelului CRF 450 Rally, cu care producatorul japonez si-a facut revenirea in Raliul Dakar.

In ceea ce priveste motorul, se pare ca este vorba de un bicilindru (in V sau in linie), cu o capacitate cilindrica deocamdata necunoscuta. Se stie totusi ca Honda va realiza doua versiuni ale modelului, una ¨standard¨ si una ¨adventure¨, la fel cum procedeaza BMW cu binecunoscuta gama GS.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account