Mol
Mol
Mol

Long Way Up: o nouă aventură pentru Ewan McGregor și Charley Boorman în 2019?

După ce au alimentat visele unor generații cu documentarele de călătorie „Long Way Round” și „Long Way Down”, contribuind la creșterea popularității motocicletelor adventure până la niveluri de-a dreptul stratosferice, Ewan McGregor și Charley Boorman pregătesc o reuniune – o nouă tură de amploare, care ar trebui să se numească „Long Way Up” și să aibă loc în 2019.

Boorman este actualmente ambasador pentru marca Triumph, dar nu se știe cu ce motociclete se va merge în Long Way Up.

Se spune că motocicletele adventure bavareze încă mai călăresc valul de popularitate creat de actorii Ewan McGregor și Charley Boorman, cu ale lor documentare „Long Way Round” (călătorie pe două roți în jurul lumii) și „Long Way Down” (traversarea Africii de la nord la sud).

De data aceasta, la peste un deceniu de la ultima aventură, se pare că McGregor și Boorman pregătesc un nou film: traversarea Americilor de la sud la nord, evident în șaua motocicletelor. Proiectul se numește „Long Way Up” și ar trebui să fie filmat în 2019, folosind aceeași echipă ca la primele două filme.

Charley Boorman a declarat pentru MCN: „Suntem în primele stadii ale pregătirilor acum. Nu vreau să spun prea multe, ca să nu aduc ghinion, dar sper să se întâmple. Încă încercăm să ne dăm seama exact cum vom face, dar sunt foarte încântat de perspectiva reunirii echipei.”

McGregor și Boorman în primul lor documentar, Long Way Round.

Deși nu este încă definitivat, se pare că traseul ar începe din Ushuaia, Argentina, cel mai sudic punct al Americii de Sud, urmând să se încheie în Barrow, Alaska, orașul aflat cel mai la nord din America de Nord. Asta înseamnă o distanță de parcurs de aproximativ 24.000 km, majoritatea pe asfalt, ceea ce nu va fi deloc ușor.

„Va dura cu siguranță câteva luni,” spune Boorman, „America de Sud este un continent superb și nu vrem să ne grăbim prea tare. Va fi ceva de muncă, dar va fi și distractiv și s-o facem împreună cu Ewan și Russ Malkin (producătorul primelor două filme) și cu restul echipajului va fi fantastic.”

Nu se știe încă ce motociclete vor folosi Boorman și McGregor, după ce au folosit modele BMW GS Adventure în primele două filme. Actualmente, Boorman este ambasador pentru marca britanică Triumph, dar va apărea un GS nou în 2019 și, în această perioadă, posibilitățile în materie de motociclete adventure sunt foarte multe.

O problemă va fi și programul lui Ewan McGregor, un actor foarte popular. Boorman s-a axat în ultimii ani aproape exclusiv pe proiecte legate de moto și pare să-și câștige cumva existența din acest domeniu.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account