Lorenzo va alerga la Barcelona!

Iată că, până la urmă, retragerea lui Jorge Lorenzo a ținut mai puțin de patru luni. Spaniolul tocmai a anunțat pe Twitter că va alerga ca wildcard pentru Yamaha în etapa de la Barcelona.

Teoriile conform cărora retragerea lui Lorenzo a fost mai mult praf în ochi ca să se poată despărți de Honda fără prea multe probleme încep să pară din ce în ce mai valabile. Inițial, cvintuplul campion mondial a anunțat că se retrage după un an plin de probleme în echipa de uzină Honda, cu multe accidentări, dintre care unele foarte grave. Asta se întâmpla la jumătatea lui noiembrie 2019.

Apoi, la începutul acestui an, Yamaha anunța că l-a agățat pe Lorenzo ca pilot de teste pentru 2020, dar aparițiile la curse ieșeau din discuție.

Peste puțin timp, Lorenzo spunea că, dacă inițial era convins 100% că nu vrea să mai alerge în curse, acum e doar 99% și că o apariție ca wildcard la Barcelona nu este ieșită complet din discuție.

Acum nici n-au trecut patru luni de la anunțul de retragere și Lorenzo anunță pe Twitter că va participa la Barcelona ca wildcard. Nu mai sunt chiar atâția pași de făcut până la alte două-trei wildcard-uri și până la anunțul că Lorenzo revine în competiții din 2021, eventual cu suport complet de uzină în echipa Petronas Yamaha, alături de Valentino Rossi (dacă Doctorul decide să mai alerge un an) sau de Franco Morbidelli (dacă italo-brazilianul confirmă anul acesta).

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account