Marc Marquez s-a operat pentru a treia oară!

Aseară, televiziunile spaniole transmiteau vestea că Marc Marquez urma să se opereze. Între timp s-a aflat că operația a reușit.

Marc Marquez a trecut printr-o operație de transplant de os și de măduvă care a durat opt ore și jumătate, după ce s-a internat la Hospital Ruber Internacional, la Madrid. Operația, efectuată de echipa de medici Samuel Antuna, Ignacio Roger de Ona, Juan de Miguel, Aitor Arzabal și Andrea Garcia Villanueva, a decurs fără probleme.

Faptul că Marquez urma să se opereze s-a aflat de ieri seară, când tatăl său, asaltat fiind de jurnaliști la poarta spitalului, a lăsat să-i scape declarația: „Nu l-au operat încă.”

Marea problemă pentru multiplul campion mondial, care aștepta cu nerăbdare începutul sezonului 2021 ca să se lupte din nou pentru titlu, după ce a ratat complet sezonul 2020, este că perioada de recuperare după o astfel de operație complexă poate fi destul de lungă. Se vorbește despre trei luni de repaos, plus trei luni de reabilitare, ceea ce ar însemna că Marc va rata o bună parte a sezonului 2021, revenind în iunie.

Lucru care, fără îndoială, îi dă speranțe lui Andrea Dovizioso, acum liber de contract, că ar putea fi contactat de Honda să-l înlocuiască temporar pe Marquez.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account