Marquez se accidentează la motocros, nu va participa la Portimao

Multiplul campion mondial a căzut destul de zdravăn cu motocicleta de motocros în antrenamente și va rata etapa de la Portimao.

Marc Marquez a fost victima unui incident în antrenamentele cu motocicleta de motocros. Sâmbăta trecută, câștigătorul cursei de la Misano a căzut și a suferit o ușoară comoție cerebrală. Astăzi, după câteva zile de repaus fără ca situația să se îmbunătățească vizibil, Marc a fost vizitat de o echipă medicală pentru control.

Deocamdată, singurele informații au fost difuzate într-un foarte scurt comunicat de presă publicat mai devreme de Honda, care anunță că Marc Marquez nu va alerga în Marele Premiu al regiunii Algarve, care va avea loc weekendul viitor pe circuitul Portimao. Se pare că nu există totuși complicații, din moment ce echipa japoneză vorbește de repausul lui Marquez ca despre o „măsură de precauție”.

După victoria de la Misano și creșterea de formă a catalanului din a ultima parte a sezonului, Marc se număra printre favoriții la victorie pe caruselul de la Portimao, un circuit spectaculos și tehnic.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account