MV Agusta lanseaza varianta Brutale Corsa

MV Agusta a publicat astazi prima imagine si datele tehnice ale modelului Brutale Corsa, o versiune ultra-rafinata a naked-ului, cu un pret de 20.990 euro in Italia, aceasta devenind varful de gama intre naked-urile cu patru cilindri ale constructorului din Schiranna.

brutale-corsa

Brutale Corsa este propulsata de binecunoscutul motor de 1.078 cmc, cu o putere maxima de 158 CP si un cuplu de 100 Nm, fiind foarte usor de recunoscut de la distanta prin coloristica specifica si prin componentele de top cu care este echipata: jante forjate de 17” si furca Ohlins complet reglabila. Jugul superior este si el realizat special pentru aceasta versiune.

Cadrul lui Brutale Corsa este vopsit in negru lucios, saua este cusuta de mana, iar manetele de ambreiaj si de frana si capacele rezervoarelor de lichid de frana si de ambreiaj sunt prelucrate dintr-o bucata. Protectia pentru rezervor a fost realizata special pentru acest model, iar suportul mic pentru placuta de inmatriculare, aripa spate si spoilerul aripii fata, din fibra de carbon, sunt „semnate” MV Agusta Corse.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account