Mol
Mol
Mol

Spectacol la World Ducati Week! Michele Pirro câștigă pe pistă, Dovizioso pe Scrambler Flat Track

Cursele amicale de la World Ducati Week au pus pe jar publicul. Pe circuit a câștigat pilotul de teste Michele Pirro, iar în afara asfaltului a avut întâietate Andrea Dovizioso.

WDW 2018, un eveniment devenit deja legendar, desfășurat weekendul trecut pe circuitul „Marco Simoncelli” de la Misano, a primit zeci de mii de participanți. Printre altele, au avut loc și două curse cu nume celebre – piloți ai producătorului din Borgo Panigale.

Cursa Scrambler Flat Track a devenit deja o tradiție. Cu doi ani în urmă, în cursa de flat track s-au luptat la limită Dovi și Troy Bayliss. Și în acest an lupta a fost la fel de strânsă, dar în cele din urmă a câștigat Andrea Dovizioso, care își anunțase încă de la începutul evenimentului intențiile de a câștiga. În urma sa a terminat Xavier Simeon, cu Petrucci pe ultima treaptă a podiumului.

În cursa Race of Champions, 12 piloți de calibru s-au confruntat la ghidonul modelului Panigale V4S. În această cursă, Michele Pirro a câștigat, plecând din pole-position, urmat de Rabat, Miller, Melandri și Rinaldi. Piloții de uzină din GP au preferat să joace cartea prudenței, căci sunt implicați (încă) în lupta pentru titlu.

Iată și cursa Race of Champions în format video, în live streaming de la eveniment:

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account