Motociclist britanic reușește să se facă nevăzut după ce a fost urmărit de două elicoptere și șapte mașini de poliție

Poliția britanică din Sussex a urmărit un motociclist timp de trei ore, folosind două elicoptere și șapte mașini, dar acesta a reușit să dispară, după ce a căzut de două ori, pierzându-și și casca între timp.

86238

Polițiștii britanici îl caută pe motociclistul pe care l-au urmărit timp de trei ore prin districtul Sussex. Nu mai puțin de două elicoptere și șapte mașini de poliție au fost implicate în urmărire, iar pe parcurs motociclistul a depășit 160 km/h, a căzut de două ori, a luat-o pe trotuar și a continuat să alerge chiar și după ce și-a pierdut casca.

O filmare de la bordul unei mașini din trafic îl arată pe motociclistul buclucaș cum trece pe roșu la un semafor, fără cască, în mijlocul urmăririi.

https://www.youtube.com/watch?v=ix1SqFdMkSI

Urmărirea a început la ora 2:30 după-amiaza pe 10 martie, după ce riderul a fost văzut de poliție circulând cu peste 160 km/h pe autostradă. O oră mai târziu, în plină urmărire, riderul cădea într-o intersecție, apoi se suia din nou pe motocicletă, fără cască, și continua urmărirea. Al doilea elicopter s-a alăturat forțelor de poliție.

Riderul a intrat în orașul Brighton, a căzut din nou cu motocicleta sa Suzuki GSX-R neagră la intrarea într-un mall și a fugit înăuntrul mall-ului la 5 după-amiaza. Și-a lăsat geaca în mall și a fugit pe jos în centrul orașului, făcându-se nevăzut.

Un reprezentant al poliției a declarat că suspectul era un pericol pentru el și pentru cei din jur, de aceea la un moment dat s-a renunțat la mașinile de urmărire și riderul a fost monitorizat doar cu ajutorul elicopterelor. Motociclistul se pare că a încălcat cam toate legile din codul rutier britanic, dar polițiștii nu au reușit să-l găsească după ce au căutat prin centrul orașului, unde acesta pur și simplu a dispărut, așa că au început o anchetă pentru a-i da de urmă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account