Suzuki a depus un patent pentru un scuter hibrid 2WD

suzuki burgman 2wd

U.S. Patent and Trademark Office  a publicat pe 17 aprilie un patent ce descrie un scuter 2WD, înaintat de Suzuki, în octombrie anul trecut. Un motor electric, instalat în butucul roţii faţă asistă motorul termic care propulsează roata spate a unui scuter ce din imagine seamănă foarte mult cu apreciatul Burgman. Trebuie menţionat faptul că Suzuki s-a jucat puţin cu dimensiunile motorului electric dar şi cu amplasarea motorului termic, existând mai multe variante în patent, ceea ce anunţă faptul că producătorul nipon îşi face loc pentru a utiliza la o adică, această soluţie pe o bază cât mai largă de modele. Să fie acesta noul trend în industria moto, după ce am văzut ce face BMW cu R1200GS 2WD, un subiect pe care l-am acoperit săptămâna trecută? Cert este că odată cu dezvoltarea tehnologiei este mult mai convenabil să vii cu un motor electric integrat în roata faţă, decât cu un complicat sistem de transmisie, aşa cum este în prezent cel utilizat de Christini. Aşadar, speculaţii sau nu, păcăleală de 1 Aprilie sau nu, motocicleta hibrid 2WD pare să ne pândească după colţ. Apoi, să nu uităm de Suzuki Burgman Fuel Cell, scuterul ce încorporează o pilă de combustie şi un rezervor de hidrogen, care fac ca singura sa emisie să fie… apa!

Suzuki Fuel Cell: nu am putea spune că s-au auzit prea multe despre ele de la lansarea din 2010, dar Burgman şi-a făcut treaba şi ca platformă de testare a noilor tehnologii.

Suzuki Fuel Cell: nu am putea spune că s-au auzit prea multe despre el de la lansarea din 2010, dar Burgman şi-a făcut treaba şi ca platformă de testare a noilor tehnologii.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account