Triumph prezintă noul Tiger Sport

Triumph a prezentat varianta revizuită a lui Tiger Sport, motocicleta urmând a fi expusă la salonul moto Carole Nash MCN în Londra weekendul acesta.

1 (1)

Triumph Tiger Sport a fost modificat atât din punct de vedere mecanic, cât și cosmetic, pentru 2016. Motorul tricilindric de 1.050 cmc a fost revizuit și acum respectă normele Euro 4. Accelerația este acum de tip ride-by-wire, iar cuplul a fost îmbunătățit și consumul redus. Accelerația ride-by-wire permite și alte artificii electronice, precum modurile de pilotaj selectabile, controlul tracțiunii reglabil pe mai multe niveluri și, opțional, un sistem cruise control.

Motorul a primit și o evacuare nouă, iar ambreiajul este și el nou, având acum și funcție antihopping. Scărițele sunt mai aderente, parbrizul este reglabil și oglinzile sunt noi. Tiger Sport s-a schimbat și la capitolul estetică, având acum un aspect mai sportiv și mai elegant decât oricând.

2 (1)

Conform celor de la Triumph, noul Tiger Sport excelează prin polivalență, fiind la fel de capabil de drumul zilnic spre serviciu, călătorii pe distanțe lungi sau ieșiri sportive pe viraje.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account