Un BMW R 1200 GS aeroglisor!

text: Marc Sandu

În cazul în care conceptul BMW Vision Next 100 ţi s-a părut prea aseptic, spun asta pentru că nu ai cum să cazi cu el, nu necesită o cască ci doar ochelari şi, cel mai grav, trebuie să porţi un costum dintr-un soi de spandex, iată că nemţii vin cu o propunere mult mai „cool” pentru viitorul îndepărtat. Şi totul, vine de fapt pe filiera Lego!

bmw aeroglisor

Ok, hai să o lămurim. Anul trecut, la EICMA, Lego Technic a lansat un kit prin care poţi construi un R1200GS în miniatură, iar cam toate seturile Lego vin cu un set de instrucţiuni alternative, prin care poţi construi un cel puţin încă un model, în acest caz, poţi monta piesele în aşa fel încât să-ţi iasă şi… o motocicletă pe pernă de aer!

bmw aeroglisor lego

 

Mai departe, intră în scenă designerii BMW care fac un exerciţiu de imaginaţie şi construiesc o replică a GS-ului „aeroglisor” la scală 1:1. Care arată atât de bine, încât te îndeamnă să speri că viitorul nu e complet compromis! Aşadar, avem în ce o împacheta deja, mai trebuie doar descoperită anti-gravitaţia şi distracţia poate să înceapă! Nu m-aş mira ca nepoţii noştri să călărească GS-uri zburătoare într-o bună zi…

replica lego

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account