Te simți viteaz? Participă la Campionatul Mondial de Wheelie!

Nu e o glumă, chiar există o astfel de competiție: World Wheelie Championship va avea loc pe 20-21 august pe aeroportul militar din Elvington, aproape de orașul York (Marea Britanie).

Chiar anul trecut vă povesteam despre Gary Rothwell, englezul din Liverpool care a câștigat competiția Guinness World Wheelie Records parcurgând un kilometru la viteza de 318 km/h pe o roată. Ei bine, fostul cascador britanic a recidivat, după cum puteți vedea în clipul de mai sus și a ajuns la peste 337 km/h pe o roată în șaua motocicletei sale Suzuki Hayabusa modificată de Holeshot Racing (motor turbo de 540 CP).

0-record-wheelie

De anul acesta, campionatul mondial de wheelie este o competiție în toată regula. În cadrul acestei întreceri, nu se dau puncte pentru stil sau înălțimea la care se ridică roata, ideea este doar să poți ține roata sus la o viteză cât mai mare pe distanța de un kilometru. Mai aveți șase luni până la start, așa că supraalimentați-vă motorul și dați-i bice! Și țineți minte: nu exersați pe drumuri publice.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account