Un nou dealer moto Honda autorizat în Cluj – Autosincron

Piața moto este în plin avânt, cum vă mai povesteam zilele trecute. Așa că toată infrastructura fenomenului moto se dezvoltă pe măsură. Honda tocmai a deschis un nou dealer de motociclete în Cluj – Autosincron.

Piața de motociclete noi din România merge din ce în ce mai bine. Honda România a vândut anul trecut 266 de motociclete și prevede o creștere cu 30% a acestui număr în 2020. Un prim pas spre a atinge această creștere a fost făcut recent, când dealerul de automobile Honda Autosincron din Cluj a devenit și dealer moto.

Începând din ianuarie 2020, Autosincron comercializează motociclete, accesorii și piese originale Honda, fiind și singurul service autorizat moto Honda în zona Clujului. Asta înseamnă că, pentru zona Ardealului, doar aici sau la Brașov se pot face lucrări de garanție sau operațiuni de rechemare în service autorizate de Honda.

Toată gama Honda este disponibilă la Autosincron și în showroom-ul mixt (auto și moto) există deja o selecție bogată de motociclete (nouă la număr), printre care se află un Gold Wing, o Africa Twin, un CB500X și un Monkey 125. Au și o persoană responsabilă de vânzări moto, accesorii și echipamente – Daniel Ciceu (daniel.ciceu@autosincron.com), 0741.333.810.

Vor avea și motociclete de test, începând din primăvară. Vor fi disponibile CB650R, NC750X și CB500X, plus o gamă mai largă de modele venite de la importator pentru o perioadă de 10 zile în decursul sezonului.

Pe Autosincron îi găsiți pe Strada Cometei, nr. 2-4, în Cluj-Napoca. Au experiență de 15 ani ca dealer și service auto și sunt dealer autorizat de mașini Honda din 2017.

Așadar, clujeni, mureșeni, bistrițeni, băimăreni, zălăuani și albaiulieni, dacă vreți o Honda, nu ezitați!

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account