Yamaha pregătește și alte modele cu trei roți

După prezentarea variantei de serie a modelului Niken, o motocicletă cu tren de rulare față cu două roți, echipată cu tricilindrul de pe MT-09, Yamaha confirmă că lucrează și la alte modele cu două roți pe față.

În cadrul conferinței la care a anunțat rezultatele financiare anuale, președintele și CEO-ul Yamaha, Yoshihiro Hidaka, a declarat: „Compania noastră lucrează la diferite inițiative în domeniul mobilității personale, aflat în continuă creștere. Este vorba de o gamă de produse cu sistemul LMW – Leaning Multi Wheel. De la lansarea scuterului Tricity în 2014, am continuat activitățile de cercetare și dezvoltare și, anul trecut, am prezentat modelul sport de cilindree mare, Niken, care va fi lansat pe piață anul acesta. Nu ne vom limita la aceste două modele și ne vom extinde baza de clienți cu noile valori ale LMW.”

O poză din slideshow-ul de prezentare includea un model cu contur neclar, între un Tricity și un Niken, sugerând ideea că acest noul model cu două roți pe față ar fi o motocicletă sau un scuter de cilindree medie.

Câteva reviste din Japonia au speculat că ar fi vorba de o motocicletă propulsată de motorul cu doi cilindri paraleli de pe MT-03 și YZF-R3, cu o cilindree de 321 cmc. Un astfel de model ar avea sens pe piața din Europa, căci s-ar încadra în limitele categoriei de permis A2.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account