Povești, discuții, dezbateri despre motociclism în primul podcast moto din România – Cu Căștile Pe Masă

Există o zicală veche din bătrâni: Vorba lungă, sărăcia omului. În cazul acesta cei doi podcasteri din clipul de mai jos, Claudiu Ionescu și Marius Băcilă pe numele lor, ar trebui să fie săraci lipiți. Că s-au văzut în cu microfonu-n față și au început să turuie vrute și nevrute, ca niște Ioni Creangă moderni, pe două roți. Țineți aproape pentru următoarele episoade, în care vom avea invitați cu renume în domeniul moto și vom discuta toate aspectele care merită luate în seamă în ceea ce privește motociclismul autohton.

Cine suntem noi? Doi motocicliști cu ceva experiență care activează în presa moto de peste 10 ani și care au fost martori de aproape la evoluția fenomenului din ultimul deceniu. Ce vrem? Să dezbatem orice subiect de interes (de la cele mai serioase până la diverse bârfe, caterinci și șușanele) pentru motocicliștii români, într-un mod cât mai relaxat, mai sincer și, pe cât posibil, mai amuzant cu putință.

De ce „Cu căștile pe masă”? Pentru că vrem să fim cât mai sinceri în abordare, nu ne ascundem în spatele vizierei sau a unui pseudonim creativ (nu că ar fi neapărat ceva rău în asta) și facem ce fac majoritatea motocicliștilor când se opresc și stau la povești. Punem căștile pe masă, comandăm o bere și stăm la discuții până ne sună nevestele să ne amenințe cu divorțul.

Vor urma și alte episoade, (sperăm noi) din ce în ce mai interesante. Țineți aproape!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account