Scuterul electric Yamaha Neo primește noua culoare ”Aqua”

NEO’s este primul scuter electric produs în serie de Yamaha, echivalent al unui model de 50 cmc.

A fost lansat anul trecut pe piața europeană și marchează începutul unei noi ere interesante de modele cu emisii zero din partea producătorului japonez.

Cu un design simplu și compact, o poziție relaxată de condus și instrumente conectate, prin aplicatia Yamaha MyRide silențiosul NEO`s este o modalitate inteligentă de a te deplasa prin oraș. Sistemul de pornire fără cheie, tip Smart Key, luminile full-LED și bordul LCD ușor de citit, toate sunt menite să facă deplasările în mediul urban cât mai facile.

Echipat cu o baterie litiu-ion detașabilă, care oferă o autonomie de aproximativ 37 km, NEO`s este perfect pentru călătoriile locale urbane – iar cu o autonomie extinsă de până la 68 km, cu o baterie dublă, NEO`s este potrivit și pentru deplasările mai lungi. În mai 2023, atât NEOss, cât și bateria  dublă, vor fi oferite într-o nouă culoare, vibranta Aqua, alături de versiunile existente Milky White și Midnight Black.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account