Alfredo Gomez câștigă Prologul la Red Bull Romaniacs. Walker și Jarvis completează podiumul.

Prologul clasei Gold la Red Bull Romaniacs nu a fost lipsit de surprize. După un start fulminant al tânărului Billy Bolt, spaniolul Alfredo Gomez a câștigat Prologul, urmat de Walker și de Jarvis.

13669123_1170201726393683_214956943371816310_n

Clasa Gold la Red Bull Romaniacs este, probabil, mai disputată decât oricând. Foarte multe nume grele de tot s-au aliniat la start în 2016, printre care și Jonny Walker, câștigătorul ultimelor două ediții, Graham Jarvis, cu patru victorii la activ, plus Manuel Lettenbichler, tânăra senzație Billy Bolt, Wade Young, Paul Bolton și Alfredo Gomez.

Acesta din urmă a câștigat prologul clasei Gold, după o luptă foarte încinsă cu Billy Bolt, Paul Bolton, Jonny Walker și Graham Jarvis.

Billy Bolt a plecat ca din pușcă și s-a distanțat binișor de competitori până la jumătatea primului tur, apoi Paul Bolton a trecut la conducere, în timp ce Bolt și Walker se luptau cot la cot, amândoi făcând câteva greșeli și încurcându-se pe traseu cu piloți mai lenți.

Jarvis a plecat mai lent, dar, ca în fiecare an, a recuperat treptat poziții și s-a apropiat de primii. Bolton a condus o mare parte a cursei preliminare a Red Bull Romaniacs, dar a fost depășit de Gomez, care a avut un parcurs rapid și constant, fără greșeli. Astfel, Gomez a câștigat Prologul, urmat de Walker și de Jarvis, care a reușit să ajungă pe podium în ciuda startului aparent ratat.

Bolt, după mai multe probleme cauzate de piloți întârziați și după un final de cursă în care a pierdut teren în mod vizbil, a terminat al patrulea, dar s-a remarcat deja ca unul dintre pretendenții la primele poziții, arătând o viteză fulminantă, comparabilă cu a lui Walker, în ciuda experienței sale mult mai reduse față de riderii consacrați.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account