Final de infarct în etapa de Supersport Mondial la Phillip Island [VIDEO]

În general, cursele de pe circuitul australian Phillip Island sunt foarte antrenante, datorită desenului pistei de la antipozi. Dar prima cursă din Campionatul Mondial de Supersport 2017, disputată ieri pe circuitul din sudul Australiei, a fost de-a dreptul incredibilă.

Cursa a fost inițial întreruptă de un steag roșu după ce motocicleta căzută a unui pilot a adus prea mult pietriș pe pistă. Apoi s-a dat un restart într-o cursă „sprint” de 10 tururi și a început măcelul. Riderii s-au depășit, s-au atins, au circulat într-un pluton imens și compact, apoi, în ultimul tur, s-a dezlănțuit iadul. Jules Cluzel (unul dintre candidații la titlu) a fost scos din cursă de Federico Caricasulo (pilot de uzină Yamaha) și Roberto Rolfo împreună cu Lucas Mahias au terminat cursa umăr la umăr (literalmente, împingându-se ca la fotbal) în același timp, cu doar o miime de secundă separându-i în clasament. Iată un rezumat video al cursei. Vă asigurăm că merită urmărit. Dacă vreți să vedeți direct punctul culminant, ultimul tur începe la minutul 7:00.

https://www.youtube.com/watch?v=pZPItP1ca6A

Foarte tare a fost și australianul Anthony West, înscris ca wildcard în etapa lui de casă, pe o motocicletă Yamaha R6 de generație veche, împrumutată. Plecat din spate grilei, a reușit să termine pe podium.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account