Thomas Chareyre castiga etapa de Campionat Mondial de Supermoto de la Arad

Francezul Thomas Chareyre, pilotand pentru echipa de uzina TM, a castigat astazi Marele Premiu de Supermoto al Romaniei, disputat pe pista Vik Power de la Arad.

10334318_582707408510307_7461164162448300080_n

foto: Viorel Rotariu

Thomas a castigat prima cursa a zilei, urmat la cinci secunde de fratele sau, Adrien (Team Fast Wheels Aprilia) si de italianul Ivan Lazzarini (Team L30 Honda). Campionul en-titre, Mauno Hermunen, a reusit doar un loc patru. Bulgarul Angel Karanyotov a avut un parcurs deosebit de bun in prima cursa, clasandu-se al cincilea.

A doua cursa a fost dominata autoritar de Hermunen, care a plecat din pole-position si a condus de la start la finis, ajutat si de problemele avute de ambii frati Chareyre. Thomas a iesit de pe pista in prima parte a cursei, ajungand la un moment dat pe locul cinci, dar a tras tare si a ajuns pe locul doi inainte de finis. Adrien a avut probleme la motocicleta si a pierdut foarte mult timp, terminand cursa pe locul 10, imediat dupa Sorin „Ariciu'” Traistaru si in fata tanarului Andre Gregoire.

Sorin Traistaru semneaza astfel un excelent loc 9 intr-o etapa de Campionat Mondial, o realizare de exceptie pentru un pilot roman.

Dupa ce s-au adunat punctele, castigatorul etapei de la Arad a fost Thomas Chareyre, cu o victorie si un loc secund, urmat de Mauno Hermunen si de Ivan Lazzarini.

In Campionatul European de Supermoto, olandezul Devon Vermeulen, care este si favorit la titlu anul acesta, a castigat fara drept de apel ambele curse, devansandu-l de fiecare data pe italianul Yuri Guardala, plecat din pole-position. Locul al treilea i-a revenit in prima cursa italianului Fabrizio Bartolini si in a doua finlandezului Tony Klem.

Tanarul roman Vlad Neaga a avut un parcurs foarte bun, obtinand un loc 14 in prima cursa si 16 in cea de-a doua.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account