Thomas Chareyre castiga etapa de Campionat Mondial de Supermoto de la Arad

Thomas Chareyre castiga etapa de Campionat Mondial de Supermoto de la Arad

Francezul Thomas Chareyre, pilotand pentru echipa de uzina TM, a castigat astazi Marele Premiu de Supermoto al Romaniei, disputat pe pista Vik Power de la Arad.

10334318_582707408510307_7461164162448300080_n

foto: Viorel Rotariu

Thomas a castigat prima cursa a zilei, urmat la cinci secunde de fratele sau, Adrien (Team Fast Wheels Aprilia) si de italianul Ivan Lazzarini (Team L30 Honda). Campionul en-titre, Mauno Hermunen, a reusit doar un loc patru. Bulgarul Angel Karanyotov a avut un parcurs deosebit de bun in prima cursa, clasandu-se al cincilea.

A doua cursa a fost dominata autoritar de Hermunen, care a plecat din pole-position si a condus de la start la finis, ajutat si de problemele avute de ambii frati Chareyre. Thomas a iesit de pe pista in prima parte a cursei, ajungand la un moment dat pe locul cinci, dar a tras tare si a ajuns pe locul doi inainte de finis. Adrien a avut probleme la motocicleta si a pierdut foarte mult timp, terminand cursa pe locul 10, imediat dupa Sorin „Ariciu'” Traistaru si in fata tanarului Andre Gregoire.

Sorin Traistaru semneaza astfel un excelent loc 9 intr-o etapa de Campionat Mondial, o realizare de exceptie pentru un pilot roman.

Dupa ce s-au adunat punctele, castigatorul etapei de la Arad a fost Thomas Chareyre, cu o victorie si un loc secund, urmat de Mauno Hermunen si de Ivan Lazzarini.

In Campionatul European de Supermoto, olandezul Devon Vermeulen, care este si favorit la titlu anul acesta, a castigat fara drept de apel ambele curse, devansandu-l de fiecare data pe italianul Yuri Guardala, plecat din pole-position. Locul al treilea i-a revenit in prima cursa italianului Fabrizio Bartolini si in a doua finlandezului Tony Klem.

Tanarul roman Vlad Neaga a avut un parcurs foarte bun, obtinand un loc 14 in prima cursa si 16 in cea de-a doua.

BMW

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account