Mâine începe spectacolul la Motor Park România: etapă comună MotoRC și RoSBK pe circuitul parcurs în sens invers!

Mâine începe spectacolul la Motor Park România: etapă comună MotoRC și RoSBK pe circuitul parcurs în sens invers!

Mâine va fi prima zi de antrenamente libere pentru piloții înscriși la a doua etapă de MotoRC și la a doua etapă de Romanian Superbike, pe circuitul Motor Park România, dar nu oricum. De data aceasta circuitul va fi unul complet diferit, căci va fi parcurs în sens antiorar!

Vom fi și noi la Motor Park România în acest weekend alături de prietenii și partenerii noștri de la Racing Academy.

Vremea se anunță capricioasă pentru sâmbătă și duminică, dar piloții vor fi prezenți la circuit în număr record. Clasa Stock 1000 de la MotoRC are peste 30 de înscriși. Clasa Michelin Street Racers, dedicată piloților amatori care vin pentru prima dată la circuit, va fi împărțită de această dată pe două categorii de cilindree, pentru a omogeniza grilele. Astfel, noii-veniți se pot înscrie la MSR600 sau MSR1000, în funcție de cilindreea motocicletei fiecăruia.

Partea cu adevărat interesantă a acestei etape comune MotoRC și RoSBK este că, pentru prima dată, circuitul de la Adâncata va fi parcurs în sens invers! Asta înseamnă că piloții vor alerga, practic, pe un circuit complet nou, căci succesiunea virajelor va fi total diferită. În plus, linia boxelor va fi mai aproape de capătul final al liniei drepte, așa că spectatorii prezenți vor putea vedea mai bine motocicletele în plină viteză, chiar înainte de perioada de frânare pentru primul viraj.

În cadrul MotoRC Science Lab, experimentul realizat de organizatorii MotoRC, doi sportivi din alte domenii se vor întrece pe circuit pe patru roți. Astfel, vom vedea care dintre tenismanul Victor Hănescu și gimnasta Diana Bulimar este mai rapid pe circuit la volanul safety-car-ului oficial al competiției, Kia.

Câștigătorul clasei Stock 1000 de anul trecut și unul dintre cei mai rapizi piloți din România, Cătălin Cazacu, va fi și el pe grilă pentru prima dată în acest sezon, după ce a revenit din Republica Dominicană, unde a participat la Exatlon România.

Așadar, se anunță curse disputate pe un circuit complet nou, aflat la doar 60 km de București. Ne vedem acolo!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account