Marc VDS spune stop transferului lui Jack Miller in MotoGP anul viitor

Senzatia momentului in Moto3, australianul Jack Miller, ar putea fi implicat intr-un proces indelungat pentru a ajunge in MotoGP in 2015.

bartholemy

Seful echipei Marc VDS Racing, Michael Bartholemy, a insistat ca actualul lider al clasamentului clasei Moto3 este legat printr-un precontract de echipa belgiana, urmand sa alerge pe un sasiu Kalex in Moto2 in 2015 si 2016.

Miller si managerul sau au negat faptul ca acordul ar fi inca valabil, pilotul in varsta de 19 ani fiind pe cale sa treaca direct in MotoGP in 2015. Treburile pareau aranjate pentru Miller, acesta urmand sa piloteze o Honda RCV1000R alaturi de Cal Crutchlow la LCR Honda. Contractul ar fi urmat sa fie semnat week-endul urmator, la Brno.

Bartholemy a recunoscut la Indianapolis week-endul trecut ca Miller nu se va alatura lui Tito Rabat in echipa Marc VDS in 2015. Precontractul a fost reziliat, dar se pare ca lucrurile nu se termina aici.

Bartholemy a declarat pentru MCN: „Situatia este ca Jack nu vine in echipa noastra. A decis sa nu ni se alature. Acum, lucrurile nu mai depind de mine, ci avocatul nostru trebuie sa se ocupe de aceasta problema. Cred ca in urmatoarele cateva saptamani sau luni lucrurile se vor rezolva.” Bartholemy a declarat ca este dezamagit ca a cazut potentialul contract cu Miller, care a castigat patru curse anul acesta si are un avantaj de 21 de puncte in clasamentul Moto3.

Fostul sef de echipa pentru Kawasaki in MotoGP a adaugat: „Sunt dezamagit pentru ca am semnat un contract cu el anul trecut si voia sa vina la Moto2 alaturi de Marc VDS si cand vezi toate declaratiile lui si ale lui Aki (Ajo – managerul personal al lui Miller si al echipei KTM, n.r.) este frustrant. Ei stiu ce au semnat si in cele din urma este decizia lor. Din punctul meu de vedere, povestea s-a terminat si ii urez succes.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account