Melandri „divorțează” de Aprilia

Experimentatul pilot italian a plecat din echipa Aprilia cu câteva zile înainte de începutul Marelui Premiu al Germaniei, locul său fiind luat de pilotul de teste Michael Laverty.

2015-aprilia-melandri-motogp

A devenit oficială despărțirea lui Marco Melandri de echipa Aprilia Gresini Racing, riderul din Ravenna urmând să nu mai fie alături de formația italiană în cursa de MotoGP de pe Sachsenring, de weekendul viitor. Prototipul RS-GP lăsat liber de Melandri va fi preluat de nord-irlandezul Michael Laverty, fratele mai mare al lui Eugene Laverty, care aleargă pentru Honda Aspar.

Zvonurile legate de o despărțire anticipată a lui Melandri de producătorul din Noale circulau deja de ceva vreme, dar astăzi s-a confirmat vestea oficial.

Vestea nu este una surprinzătoare, având în vedere că riderul din Ravenna nu a reușit să facă mare lucru cu prototipul Aprilia, aflat într-o fază incipientă a procesului de dezvoltare. Astfel, fostul campion mondial la 250 cmc, după patru ani în care a fost implicat în lupta pentru titlu în WSBK, nu reușea să se califice mai sus de ultimul loc pe grila din MotoGP, situație frustrantă atât pentru el, cât și pentru echipă, mai ales în condițiile în care coechipierul său, Alvaro Bautista, reușea rezultate mult mai bune cu aceeași motocicletă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account