Cătălin Cazacu câștigă a treia etapă de MotoRC la Stock 1000, în prima cursă pentru Racing Academy

Cătălin Cazacu (Racing Academy) a câștigat a treia etapă de MotoRC, disputată pe Motor Park România, la Adâncata, la clasa Stock 1000. Adrian Petrovici a câștigat cursa clasei Stock 600.

foto: Sabin Malișevschi

Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu s-a calificat fără emoții în pole-position, pe al său BMW S 1000 RR, în prima sa cursă pentru echipa Racing Academy. De acolo a plecat bine și a dominat autoritar cursa desfășurată ieri, construindu-și un avantaj de peste 10 secunde față de următorul clasat, Bogdan Vrăjitoru de la CSM București.

Podium la Stock 1000. La MotoRC se premiază primii 10 piloți care ajung la finiș. Tricourile Racing Academy par să domine (Cazacu, Zaharescu și Andrei Petcu)

Podiumul a fost completat de Adrian Rus, mai bine cunoscut sub pseudonimul său, Sinner, tot de la CSM București. „Sinnerul” a avut un weekend mai plin decât majoritatea piloților, căci a îndeplinit, ca și altădată, și rolul de comentator și MC, pe lângă cel de pilot. De remarcat evoluția excelentă a acestuia din 2018: în cursa de ieri a terminat la doar patru zecimi de secundă de Bogdan Vrăjitoru, un pilot mult mai experimentat.

Bogdan Vrăjitoru.

Cătălin Manea a terminat al patrulea, la marginea podiumului, la mai puțin de o secundă în spatele lui Sinner, făcând și el o cursă excelentă și un best lap fulminant: 1:45.1!

Adrian „Sinner” Rus, urmărit îndeaproape de Cătălin Manea.

Pe locul 6 a terminat George Negrea, un nume cunoscut celor care merg la curse și un pilot talentat, dar care ajunge mai rar la circuite în ultimii ani. În spatele acestuia a tras tare Bogdan Zaharescu, colegul lui Cazacu de la Racing Academy, obținând cea mai bună clasare a sezonului și un best lap personal: 1:47.1.

Bătălie încinsă la începutul cursei Stock 1000: Andrei Petcu (27), în fața lui Bogdan Zaharescu (111), Cătălin Marin (88) și George Negrea.

La Stock 600, Dan Măinescu (CSM București) a plecat din pole-position, dar câștig de cauză a avut Adrian Petrovici, pe eterna sa Yamaha R6 din altă epocă, urmat de Valentin Todorov, cu ultima treaptă a podiumului ocupată de Robertino Dumitru. Dan Măinescu a stabilit cel mai rapid tur în cursă, la 1:45,0, dar a terminat cursa la marginea podiumului.

Adrian Petrovici.

La clasa Michelin Street Racers, victoria în cursa finală i-a revenit lui Adrian Aelenei, urmat la foarte mică distanță (șase zecimi de secundă) de Radu Ene (Racing Academy), cu Silviu Kovacs, autorul celui mai bun timp în cursă, pe locul al treilea.

Radu Ene.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account