Rasturnare de situatie in MotoGP: Jorge Lorenzo isi rupe clavicula in antrenamentele libere la Assen

Castigatorul ultimelor doua curse si unul dintre cei doi mari favoriti la titlul de anul acesta din MotoGP, Jorge Lorenzo, si-a rupt clavicula dupa o cazatura la viteza mare (peste 200 km/h) in timpul antrenamentelor libere de pe circuitul de la Assen (Olanda), desfasurate pe ploaie.

image-2013-06-27-15080451-70-jorge-lorenzo-accident-assen

S-ar parea ca spaniolul, campion en-titre, a atins cu roata fata vopseaua alba de pe marginea pistei, aceasta fiind foarte alunecoasa pe ploaie. Lorenzo a alunecat apoi peste o suta de metri, impactul cazaturii rupandu-i clavicula. Aceasta este prima accidentare serioasa pentru Lorenzo in ultimii ani.

Astfel, campionul de la Yamaha se vede nevoit sa nu participe in cursa de sambata de la Assen, pierzand puncte pretioase fata de rivalii sai principali, conationalii sai Dani Pedrosa (fata de care era deja in urma cu 7 puncte in campionat) si Marc Marquez. Aceasta accidentare ar putea insemna pierderea campionatului pentru Lorenzo, Pedrosa fiind cunoscut pentru regularitatea cu care puncteaza.

Puteti vedea clipul cu accidentul lui Lorenzo aici.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account