Lorenzo cade la Sachsenring chiar pe umarul accidentat acum doua saptamani

Prima zi a Marelui Premiu al Germaniei a inceput foarte bine pentru campionul en-titre, acesta fiind cel mai rapid in sesiunea de antrenamente libere de dimineata.

_lorenzo_crash_02_original

Dar in a doua sesiune de antrenamente, de dupa-amiaza, Lorenzo a cazut violent in urma unui highside in virajul cu numarul 10 al circuitului Sachsenring, aterizand chiar pe umarul stang, accidentat si operat cu doua saptamani in urma.

Pilotul din Mallorca a fost dus la Clinica Mobile, unde dupa primele verificari s-a ajuns la concluzia ca cele opt suruburi din clavicula sunt intacte, dar placa de titan a fost indoita in urma impactului cu asfaltul.

Lorenzo trebuie sa treaca prin alte verificari, la Centrul Medical al circuitului, inclusiv o radiografie si ar putea necesita o perioada de odihna de 24 pana la 48 de ore inainte de a putea fi operat din nou. Dupa primele constatari, se pare ca este foarte probabil sa nu fie declarat apt pentru participarea la cursa din acest weekend, dar echipa sa inca nu a confirmat oficial acest fapt.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account