Mol
Mol
Mol

Nicky Hayden crede ca Marquez va face ravagii in MotoGP

Marc Marquez are potentialul de a schimba peisajul in MotoGP, conform pilotului Ducati, Nicky Hayden,

Campionul la 125 din 2010 si la Moto2 de anul trecut a avut un progres impresionant de cand a trecut la clasa regina, in extrasezon. Marquez a fost printre primii atat in ambele teste de la Sepang si a condus ostilitatile in fiecare zi ale testului organizat de Honda la Austin, saptamana trecuta.

_65288847_mmmgpnickyhaydenwrooominterview

Hayden a spus ca Marquez pare sa se fi acomodat cu clasa mare din MotoGP chiar mai rapid decat se asteptau rivalii sai. „Nu cred ca se indoia nimeni ca o sa fie rapid,” a spus Hayden. „Cand esti bun, esti bun. Dar sa fie atat de rapid si atat de constant inca de la inceput era ceva la care nu se astepta nimeni si unii dintre noi suntem putin descumpaniti. Va fi un lucru bun pentru acest sport. Marquez merge tare si are o mare foame de victorie.”

Hayden este de parere ca spaniolul va fi inca de la inceput o amenintare pentru cei mai bine cotati.

„Daca se poate feri de accidentari, va scutura un pic lucrurile in acest sezon,” a spus el. „A fost foarte, foarte impresionant si foarte rapid, facand totul in stilul sau propriu. Ar putea fi o piatra de hotar in MotoGP si in cursele pe asfalt in general.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account