Saga JR Racing continua: proprietarii dau replica

A aparut inca un episod din telenovela JR Racing, echipa de WSBK cu finantare din Republica Dominicana care ar fi urmat sa participe in sezonul 2015, dar care si-a amanat in mod repetat debutul din cauza problemelor financiare.

jr-racing-logo

Ca raspuns la acuzele lansate zilele trecute de team managerul Gemma Voces Pons, Yoselyn Robinson, una dintre cei doi proprietari ai echipei, a emis un comunicat in limba spaniola prin care doreste sa clarifice lucrurile.

Robinson are patru lucruri sa-i reproseze lui Voces Pons, pe care o acuza ca a ascuns fata de proprietari unele aspecte ale organizarii echipei, ca a divulgat problemele care tin de gestiunea interna a echipei, acestea fiind in curs de solutionare, ca a schimbat din proprie initiativa parola de e-mail a echipei, impiedicand proprietarii sa comunice cu Dorna si cu furnizorii si ca a ignorat avertismentul proprietarilor in legatura cu intarzierile de natura birocratica a platilor venite din Republica Dominicana. Robinson o acuza pe Voces Pons ca nu a luat masurile care se impuneau in conditiile in care stia ca banii din Republica Dominicana nu aveau sa vina decat in primele luni ale lui 2015.

Robinson a precizat si ca lucrarile continua pentru a asigura debutul pe pista al echipei si si-a cerut scuze tuturor persoanelor din echipa care au avut de suferit din cauza acestor intarzieri. Robinson a precizat ca va comunica stiri pozitive despre debutul echipei „in foarte scurt timp.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account