Spectacol maxim weekendul viitor la a cincea etapă de OMV MaxxMotion MotoRC, la Adâncata!

A cincea etapă de OMV MaxxMotion MotoRC se apropie cu pași repezi și promite un show de zile mari. Pe lângă competiția strânsă și spectaculoasă la toate cele cinci clase, vor exista o mulțime de atracții pentru spectatori.

Spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la MotorPark România, lângă Adâncata (la aproximativ 60 km de București) pentru a cincea etapă a celui mai popular campionat de motociclism viteză din sud-estul Europei – OMV MaxxMotion MotoRC. Și nu doar pentru că vor avea parte de motorsport pe două roți din plin, cu concurență intensă la cele trei clase principale (Stock 300, Stock 600, Stock 1000) și la clasele Rookies (600 și 1000), dar și pentru că vor fi multe alte lucruri de văzut și de făcut la MotorPark.

Pe lângă acțiunea clasică de pe pistă, se pregătește și un show aviatic, ture demonstrative pe pistă cu o mașină BMW și un stunt-show moto. Mai mult de atât, în urma unor concursuri desfășurate pe paginile de social media ale OMV MaxxMotion MotoRC (Facebook și Instagram), câțiva spectatori vor putea experimenta pe pielea lor senzațiile tari din avionul care va survola circuitul și din mașina care va face ture în forță pe pistă.

Mai mult de atât, vor exista patru zone de food-court, cu mâncare pentru toate gusturile, cu două dedicate dulciurilor. Cei care nu vor putea ajunge să vadă acțiunea la circuit vor putea vedea cursele pe Look Sport 3.

Zilele de acțiune vor fi sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie. Biletele se pot cumpăra de pe iabilet.ro, în varianta de o zi sau de ambele zile de weekend, cu un preț special pentru copii. Aici este linkul pentru achiziționarea biletelor.

Ne vedem la MotorPark!

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account