Schuberth prezintă noul E1, casca flip-up de enduro

Cu ocazia salonului EICMA de la Milano, care va avea loc luna viitoare, Schuberth prezintă un nou model de cască, numit E1 – o cască de enduro-adventure, deci cu mandibulă mare și cozoroc, dar cu sistem flip-up.

10SCHU15 E1 - 2 (1)

Conform celor de la Schuberth, noul model E1 oferă confortul, versatilitatea și siguranța unei căști flip-up moderne, dar întrunește în același timp condițiile pentru a fi o cască bună în pilotajul off road. Astfel, Schuberth E1 devine prima cască specială pentru piloții de motociclete enduro-touring și adventure.

Dacă, până acum, aceștia se confruntau cu dilema alegerii între căștile de stradă, care nu făceau față în off-road din cauza ventilației și a lipsei cozorocului, dar aveau sistem flip-up și ofereau confort la drum lung și cele de enduro sau de motocros, care nu aveau aerodinamica și confortul unei căști integrale la viteze mai mari, nici versatilitatea unei căști flip-up.

Ca și la alte căști flip-up de la Schuberth, mandibula lui E1 se deblochează ușor și se ridică odată cu viziera și cozorocul. Viziera este rezistentă la zgârieturi, nu distorsionează și are protecție împotriva ultravioletelor. Are pinlock și se poate schimba fără unelte. Există și ochelari de soare integrați, rabatabili.

10SCHU15 E1 - 3

Cei de la Schuberth spun că E1 a fost dezvoltat în tunelul aerodinamic propriu, pentru a i se dezvolta forma astfel încât se se micșoreze cât mai mult coeficientul de rezistență la înaintare și să se diminueze impactul pe care îl are cozorocul asupra aerodinamicii  la viteze mai mari.

Noua cască va fi prezentată oficial publicului la salonul EICMA de la Milano, între 19 și 22 noiembrie 2015. Va fi disponibilă în șapte mărimi, de la XS la XXXL și va avea prețuri care pornesc de la 649 de euro într-una dintre cele cinci variante monocrome. Căștile cu schemă coloristică mai complexă vor costa 729 euro.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account